Welkom bij Tijdstroom
Interim, Advies en Coaching
Hoofd, Hart en Handen


Coaching, Training en Advies met Hoofd, Hart en Handen

Mijn naam is Hannie Ontijt en ik coach mensen en kleine groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ik werk vanuit verbinding. Verbinding tussen mij en de mensen met wie ik werk en verbinding tussen denken en voelen. Ik ben oprecht geinteresseerd in mensen en wat hen drijft. Mijn benadering respectvol en direct. Ik enthousiasmeer, stimuleer, steun en confronteer. Ik maak gebruik van de kennis uit het hoofd en van de kennis van het lichaam; denken en voelen. 

Daarnaast adviseer ik organisaties op het gebied van alle mens-gerelateerde vraagstukken, zoals samenwerking, vastgelopen processen of teams, coaching van management teams, oplossen van arbeidsconflicten, het beste uit (jonge) medewerkers halen, enz.


Contactformulier
Naam
E-mailadres
Uw vraag of opmerking
Dit is een verplicht veld